Tjänster

Vår tiotals år långa erfarenhet inom industriplanering ger oss den insikt som krävs för att hitta alternativa sätt att agera. Vi har ännu inte stött på en sådan flaskhals inom produktion som vi inte har hittat en lösning på.”

TIMO AALTONEN

Kontakta oss

Steamec Oy – skräddarsydda lösningar

Inga kopior! Alla lösningar är individuellt planerade och genomförda för varje kund.

Vi levererar till exempel automatiserade stationer för maskinell bearbetning, kapsågslinjer, svetslägesställare för både vändningar och rotationer, torkugnar och robotsystem för hopsättning.

Vårt företags produkturval omfattar bland annat utrustning för stapling och lossning av buntar, till exempel undertryckskranar, automatiska mekaniseringsmaskiner, matningsanordningar för hyvlar, torkugnar för målerier, karvagnar, portaler, robotsystem för förpackning och hopsättning,
flygande sågar, hydrauliska pressar, bearbetningsmaskiner samt palettbytessystem för bearbetningsmaskiner.

Planering – genomförande – service

Varje melodi är olik och så är även varje produktionsanläggning med tillhörande produktionslinjer. Därför erbjuder vi skräddarsydda och kundorienterade lösningar för industrins behov, från planeringsskedet till driftsättningen.

Du vet vem du ska vända dig till när du behöver tekniska innovationer för att lösa problem inom produktionen.

Vi utför moderniseringar av produktionslinjer samt tillverkar enskilda produktionsanordningar och kompletta linjer. Vår planeringsenheten finns i Kurikka .

Skräddarsydda och långt vidareförädlade lösningar inom virkesförädling och metallindustrin utgör kärnkompetensen i Steamec Oy som grundades år 2013.

Dessutom har vårt företag tillverkat bland annat en linje för deaktivering av granater för försvarsmakten. Yle rapporterar om ämnet: https://yle.fi/uutiset/3-9242599


Blev du intresserad? Kontakta oss