Palvelut – tuotannon tehostaminen

”Vuosikymmenten suunnittelukokemus antaa meille näkemystä haastaa perinteiset tavat tehdä. Emme ole kohdanneet tuotannon pullonkaulaa, johon emme olisi löytäneet ratkaisua.”

TIMO AALTONEN

Ota yhteyttä

Tuotannon tehostaminen – räätälöidyt ratkaisut Steamecilta

Ei kopioita, vaan kaikki ratkaisut ovat asiakkaille yksilöllisesti suunniteltuja ja toteutettuja.

Toimitamme esimerkiksi automatisoituja koneistusasemia, katkaisusahalinjoja, kääntö -ja pyörityspöytiä hitsaukseen,  kuivausuuneja ja kokoonpanon robottijärjestelmiä ratkaisuna tuotannon tehostamiseen.

Yrityksemme tuotteisiin kuuluu muun muassa erilaiset kuljettimet, nostimet, mekanisointilaitteet, kuivausuunit, linjastot, puristimet, syöttölaitteet ja robottijärjestelmät. Kaiken lähtökohtana on kuitenkin asiakkaan tuotannon tehostaminen.

Suunnittelu – toteutus – huolto

Jokainen melodia on erilainen ja niin on myös jokainen tuotantolaitos tuotantolinjoineen. Tuotannon tehostaminen on mahdollista, kun se tehdään asiakkaan lähtökohdista käsin. Siksi tarjoamme kustomoituja ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin aina suunnittelusta käyttöönottoon saakka.

Tiedät kenen puoleen kääntyä, kun kaipaat teknologista innovaatiota ratkaisemaan tuotannon ongelmia ja mahdollistamaan tuotannon tehostamisen.

Teemme tuotantolinjojen modernisointia sekä valmistamme yksittäisiä tuotantolaitteita ja kokonaisia linjastoja. Suunnitteluosastomme sijaitsee Kurikassa.

Vuonna 2013 perustetun Steamec Oy:n ydinosaamista ovat räätälöidyt ja pitkälle jatkojalostetut ratkaisut puunjalostus- ja metalliteollisuudelle.

Lisäksi yrityksemme on valmistanut muun muassa kranaatinpurkulinjan puolustusvoimille. Yle uutisoi asiasta: https://yle.fi/uutiset/3-9242599

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä